حمایت سهامداران حقوقی از عملکرد مرادی مدیرعامل وبشهر/وبشهر با مدیریت صحیح گام موثری در راستای تحقق شعار سال برداشت

مجمع عمومی فوق العاده شرکت توسعه صنایع بهشهر به منظور افزایش سرمایه این شرکت از 1500 به 2500 میلیارد تومان با حضور بیش از 78 درصد سهامداران تشکیل و افزایش سرمایه 67 درصدی به اتفاق آراء به تصویب رسید.

به گزارش بیدنا، مجمع عمومی فوق العاده شرکت توسعه صنایع بهشهر با حضور مرادی مدیرعامل وبشهر، موسویان نماینده شرکت سرمایه گذاری گروه توسعه ملی و رئیس مجمع، نماینده سازمان بورس و اوراق بهادار، بازرس و حسابرس قانونی، اعضاء هیات مدیره وبشهر و سهامداران حقوقی و حقیقی تشکیل و بر اساس رای سهامداران افزایش سرمایه این شرکت از ۱۵۰۰ به ۲۵۰۰ میلیارد تومان از محل مطالبات و آورده نقدی به منظور جبران مخارج سرمایه ای تصویب شد.

موسویان نماینده سهامدار عمده و رئیس مجمع با اعلام دستور جلسه گفت: مجموعه شرکت توسعه صنایع بهشهر در راستای تحقق شعار سال، در تولید رشد خوبی داشته است و آقای مرادی و همینطور مدیران شرکت های زیر مجموعه در خصوص تامین مالی، سرمایه گذاری ها و تامین ماشین آلات جدید زحمات بسیار زیادی کشیده اند.

مرادی مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر نیز ضمن خوش آمد گویی به سهامداران حقوقی و حقیقی، موفقیت های وبشهر در سال گذشته را حاصل کار گروهی ارزیابی کرد و گفت: طرح توجیهی افزایش سرمایه از محل مطالبات و آورده نقدی از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به ۲۵۰۰ میلیارد تومان در مهرماه امسال به تصویب هیات مدیره رسیده که این افزایش سرمایه جهت حل بخشی از نیاز های تامین مالی شرکت ضروری است.

در ادامه جلسه بادپا معاون مالی، اقتصادی و منابع انسانی شرکت توسعه صنایع بهشهر با ارائه گزارشی در حوزه های اقدامات و دستاوردها، گزارش توجیهی هیات مدیره در خصوص لزوم افزایش سرمایه و تغییرات اساس نامه شرکت گفت: سود خالص تلفیقی شرکت وبشهر در سال ۱۴۰۲ حدود ۳ هزارو ۷۰۰میلیارد تومان است که نسبت به سال قبل نزدیک دوبرابر شده است.

وی با بیان اینکه رشد قابل توجهی در عملکرد شرکت های فرعی شاهد بوده ایم افزود: با بهبود عملکرد شرکت در سال ۱۴۰۲ فروش محصولات نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد افزایش داشته است.

بادپا با اشاره به لزوم افزایش سرمایه وبشهر افزود: برای پشتیبانی از رشد تولید و فروش شرکت های تولیدی نیازمند تامین مالی هستیم که با توجه به کاهش سهم بانک ها در تامین مالی، تامین منابع از طریق افزایش سرمایه ضرورت دارد.

معاون مالی، اقتصادی و منابع انسانی در ادامه گزارش خود به مهمترین اقدامات انجام شده در شرکت توسعه صنایع بهشهر پرداخت و گفت: کار بزرگ وبشهر در سال ۱۴۰۲ بحث رفع کلیه موانع مرتبط با صدور مجوز سهامداری بانک اقتصاد نوین در سطح ۳۳ درصد است که در صورت تحقق اولین مجوز بخش غیر حاکمیتی خواهد بود.

وی افزود: اخذ مجوز سهامداری بانک اقتصاد نوین از سال ۹۸ کلید خورده و تمام اقدامات برای کسب مجوز انجام شده است. امیدواریم تا چند ماه آینده مجوز ۳۳ درصد را داشته باشیم.

بادپا پیگیری بورسی شدن صنایع شیر ایران و رفع موانع آنرا از دیگر اقدامات مهم انجام شده در شرکت توسعه صنایع بهشهر ارزیابی کرد و گفت: هلدینگ پگاه مجموعه بزرگی است که عرضه آن در بورس می تواند بخشی از مشکلات را برطرف کند.

وی به دیگر اقدامات انجام شده در سال ۱۴۰۲ اشاره کرد و گفت: برای حل مشکلات تامین مالی و رفع گلوگاه های مجموعه، کمیته عالی سرمایه گذاری، تامین مالی و بازرگانی تشکیل شده است.

معاون مالی، اقتصادی و منابع انسانی در مورد شرایط شرکت های زیر مجموعه و اقدامات انجام شده گفت: شرکت مارگارین پس از توقف تولید در سال گذشته به جریان تولید بازگشته و تامین مالی ۳٫۵ میلیون یورویی خط هیدروژناسیون و فرکشنیشن شرکت انجام شده است.

بادپا در مورد اقدامات انجام شده در شرکت قند نیشابور و شکر شاهرود گفت: فرایند تغییر کاربری ۲۳ هکتار از اراضی شرکت قند نیشابور انجام شده و پیش بینی می شود این شرکت در سال ۱۴۰۲ حدود  ۳۵ میلیارد تومان سود داشته باشد.

وی ادامه داد: اصلاح فرایند شرکت شکر شاهرود آغاز شده و پیش بینی می شود طی ۲ تا سه سال آینده اتفاق های بسیار خوبی در شرکت رقم بخورد.

بادپا در مورد عملکرد شرکت زرین ذرت شاهرود گفت: ۲۵۰ میلیارد تومان از بدهی های ارزی این شرکت از سر فصل شبکه بانکی خارج شد. این شرکت بیش از ۱۸۰ میلیارد تومان برای سال مالی اخیر سود آوری داشته و همچنین قطعه زمینی از شرکت شکر برای اجرای طرح های توسعه ای خریداری شده است.

معاون مالی اقتصادی و منابع انسانی وبشهر در مورد وضعیت شرکت های شوینده گفت: سوددهی قابل توجه شرکت های شوینده علی رغم عدم افزایش نرخ محصولات مهمترین تحول در شرکت های شوینده بوده است.

وی افزود: روند انتقال برند نسیم و پونه از شرکت پاکسان به شرکت گلتاش به اتمام رسیده و  برنامه انتقال برندهای دیگر به شرکت ساینا و گلتاش در دست بررسی است.همچنین افزایش سرمایه برای شرکت های شوینده جهت اصلاح ساختار سرمایه و استفاده از ظرفیت های مالیاتی قانون بودجه جزو برنامه های پیش رو است.

بادپا توقف فعالیت شرکت های زیانده را از دیگر تصمیمات مهم در شرکت توسعه صنایع بهشهر دانست و گفت: شرکت های زیانده تعیین تکلیف شده و شرکت هایی که توجیه اقتصادی قابل قبولی نداشتند متوقف شدند که صرفه جویی قابل توجهی ناشی از این توقف حاصل شد.

بادپا در ادامه با ارائه گزارش توجیهی لزوم افزایش سرمایه شرکت توسعه صنایع بهشهر از ۱۵۰۰ میلیارد تومان به ۲۵۰۰ میلیارد تومان گفت: آخرین افزایش سرمایه شرکت در سال ۱۴۰۰ از محل سود انباشته بوده است و آخرین افزایش سرمایه شرکت از مطالبات حال شده سهامداران در سال ۱۳۹۶ انجام شده است.افزایش سرمایه می تواند سودآوری بادوام و پایدار و حفظ و بهبود جایگاه فعلی شرکت توسعه صنایع بهشهر را به همراه داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به گزینه های شرکت به منظور تامین منابع مالی، از مزایای افزایش سرمایه برای تامین مالی گفت و در بخش پایانی در مورد تطبیق اساسنامه شرکت با نمونه بورس به ماده ها و تبصره های اصلاحی اشاره کرد.

نماینده شرکت سرمایه گذاری ملی ایران از سهامداران حقوقی وبشهر نیز ضمن تقدیر از عملکرد مدیرعامل وبشهر گفت: با وجود مدیر موفقی در راس شرکت توسعه صنایع بهشهر، ثبات مدیریتی در این مجموعه موجب ادامه حرکت این شرکت در ریل موفقیت خواهد بود.

در پایان افزایش سرمایه ۶۷ درصدی شرکت وبشهر و اصلاح اساس نامه و تطبیق آن با نمونه بورس با اتفاق آراء حاضرین به تصویب رسید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا