گزارش اقدامات انجام شده برای مقابله با مرحله دوم ویروس کرونا در شرکت مارگارین

پس از شیوع موج دوم کرونا در کشور و بسیج همگانی برای مبارزه با این ویروس و حفظ سلامت پرسنل، شرکت مارگارین با استفاده از ظرفیت واحدهای ایمنی و بهداشت و خدمات، اقداماتی را برای مقابله با مرحله دوم ویروس کرونا انجام داده است که به شرح ذیل می‌باشد:
۱٫انجام تب سنجی از کلیه کارکنان، رانندگان و مراجعین به کارخانه از درب ورود پرسنل
۲٫ویزیت پزشک جهت افرادی که دارای کوچکترین علائم سرماخوردگی و… را داشته اند و تخصیص استراحت پزشکی به افراد
۳٫پیگیری خرید دستگاه های خشک کن صنعتی برای سرویس بهداشتی ها
۴٫پیگیری خرید و توزیع ماسک های بهداشتی با جنس دارای قابلیت شستشو و چندبار مصرف
۵٫پیگیری رفع نواقص متعلقات بهداشتی سرویس های بهداشتی شرکت
۶٫پیگیری تدوین پروتکل بهداشتی برای برگزاری نماز جماعت در سالن ورزش
۷٫توزیع محلول ضدعفونی نانو سیلور برای واحدهای قوطی سازی، بسته بندی و تصفیه خانه
۸٫بازدید از تمامی سرویس های بهداشتی موجود در شرکت و تهیه چک لیست جهت ابلاغ عدم انطباق های مشاهده شده
۹٫استقرار ناظر امور بهداشتی داخل رستوران و آشپزخانه به منظور پایش بهداشتی و نظارت بر عملکرد پرسنل آشپزخانه (استفاده از دستکش، ماسک، کلاه محافظ مو و …) و نظافت محیط
۱۰٫انجام سمپاشی (مایع ضدعفونی کننده) در تمامی واحدها و قسمت ها توسط واحد خدمات عمومی، گیت های ورودی، رستوران و آشپزخانه، بهداری، آتشنشانی، سطل های زباله ، سرویس های بهداشتی، انتظامات، گازپلنت، روغن خام، دستگاه خود پرداز ، انبارفنی، کارگاه های تعمیرات، سرویس های ایاب و ذهاب و…
۱۱٫نظارت ناظرین بهداشت بر استفاده از ماسک و دستکش در تمامی واحد ها و استفاده از مواد ضد عفونی کننده توسط پرسنل واحدهای تولیدی و دیگر موارد و قوانین بهداشتی

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا