اجرای طرح تأمین تجهیزات تخلیه ‌و‌ بارگیری در بنادر برای ترخیص سریع‌ کالای اساسی

به گزارش بیدنا به نقل از خبرگزاری فارس  روانبخش بهزادیان با اشاره به اینکه ایران در منطقه نیمه معتدل و نیمه خشک از لحاظ اقلیمی قرار گرفته است، اظهار داشت: کمبود منابع آبی موجب شده تا هر ساله بخشی از نیاز کشور به کالاهای اساسی از جمله گندم، ذرت، جو، سویا، دانه های روغنی، برنج، شکر و روغن خوراکی از طریق واردات و حمل و نقل دریایی تامین شود.

وی ادامه داد: از طرفی با توجه به نیاز روزانه کشور به مصرف کالاهای اساسی، ضرورت دارد تا اینگونه کالاها پس از ورود به بنادر کشور، سریعا مراحل ترخیص خود را طی کرده تا از بنادر خارج و به قسمت های مختلف کشور ارسال شوند.

مشکلات مرتبط با دستگاه های مسئول در امر ترخیص و خروج کالا

مدیرکل امور بندری سازمان بنادر و دریانوردی بیان کرد: مشکلات متعددی از جمله مشکل تامین و تخصیص ارز، مشکلات مرتبط با دستگاه های صادر کننده مجوز و مسئول در امر ترخیص و خروج کالا از بنادر، مشکل کمبود کامیون و غیره در راستای خروج کالاهای اساسی از بنادر موجب شده تا حجم قابل توجه ای از این کالاها در بنادر کشور و به خصوص در بندر امام خمینی (ره) دپو شود.

وی گفت: بنابراین سازمان بنادر و دریانوردی در زمینه ترخیص به موقع کالاهای اساسی از بنادر اقدامات مهمی را در دستور کار خود قرار داده است.

اقدامات سازمان بنادر در راستای خروج هرچه سریع تر کالاهای اساسی

بهزادیان در رابطه با اقدامات مهم سازمان بنادر و دریانوردی در راستای خروج هرچه سریع تر کالاهای اساسی از بنادر کشور، اظهار داشت: علاوه بر ارائه خدمات سریع، بدون توقف و شبانه روزی به کشتی های حامل کالای اساسی به جهت جلوگیری از پرداخت خسارت دیرکرد به کشتی‌ها (دموراژ) از اهمیت خاصی برخوردار است، سازمان بنادر و دریانوردی پروژه‌ ای تحت عنوان «طراحی مدل تأمین تجهیزات تخلیه و بارگیری در بنادر کشور» با هدف استفاده بهینه از تجهیزات موجود در بنادر کشور را مدنظر قرار داد که بر اساس آن، تجهیزات بندری کم کارکرد در یک بندر به بندر دیگری انتقال می‌یابد.

وی ادامه داد: خوشبختانه بر اساس این طرح توانستیم نیاز اغلب بنادر به تجهیزات تخلیه کالاهای اساسی را برطرف کرده و شاهد نرم های بالایی در امر تخلیه کالاها باشیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا