۱۱۰ هکتار از مزارع شاهرود زیر کشت چغندر قند است
علی اصغر حجی اظهار کرد: سطح زیر کشت محصول چغندرقند در شهرستان شاهرود ۱۱۰ هکتار بوده که حدود ۲ درصد سطح زیر کشت محصولات بهاره شهرستان را شامل می شود.
وی گفت: میانگین تولید چغندر قند در این شهرستان ۶۰ تن در هکتار است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان شاهرود همچنین متوسط عیار چغندر قند در این شهرستان را ۱۸ درصد عنوان کرد.
حجی با اشاره به برخی ویژگیهای محصول چغندرقند اشاره کرد و گفت: چغندرگیاهی سازگار به شرایط آب و هوایی و محیطی متنوع و در برابر شوری خاک مقاوم و تحمل خشکی را دارد.
وی زمان کشت این محصول را آخر اسفند تا اواسط اردیبهشت ماه عنوان کرد و گفت: زمان برداشت این محصول نیز از اوایل آبان ماه آغاز و تا اواسط آذرماه ادامه دارد.