ترخیص یک میلیون و ۲۰۰ هزار تُن کالای اساسی و مواد اولیه از گمرک
علیرضا رزمحسینی در نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان هرمزگان با بیان اینکه وزارت صمت خود را موظف میداند نسبت به فراوانی کالا، افزایش تولید و اشتغال اقدام کند، گفت: استان هرمزگان یکی از استانهای برتر کشور در حوزه اقتصادی است و از قدیم به سبب مجاورت با خلیج فارس مرکز تجارت دریایی بوده است.
وی با بیان اینکه استان هرمزگان هم اکنون ۵ منطقه ویژه اقتصادی و دو منطقه آزاد تجاری دارد، تصریح کرد: هرمزگان استانی با ساحلی طولانی است که در حوزه تجارت بین الملل و تولید ناخالص داخلی نقش حائز اهمیتی دارد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به شرایط کنونی کشور گفت: از یکسو در یک جنگ نابرابر تحمیلی در حوزه اقتصادی و تحریمها مواجه هستیم و از طرف دیگر با بیماری فراگیر کرونا دست و پنجه نرم میکنیم.
رزم حسینی در ادامه تصریح کرد: اولین وظیفه دولت در شرایط کنونی تامین کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم است به نحوی که فروشگاهها همواره پر از کالای مصرفی مردم باشد تا مردم هیچگونه نگرانی از بابت تامین مایحتاج خود نداشته باشند.
وی با اشاره به تلاشهای مجموعه دولت و وزارت صمت در این شرایط حساس کنونی، بیان کرد: خوشبختانه کار تأمین کالاها و مایحتاج عمومی مردم در شرایط تحریم و شیوع کرونا به هیچ وجه با مشکل مواجه نشد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به تولید ماسک به عنوان نمونهای از کالای مورد نیاز در این شرایط گفت: روزانه ۲۲ میلیون عدد ماسک در کشور تولید میشود که ۷ میلیون عدد آن ماسک سه لایه میباشد و ۴۷۰ کارگاه تولید ماسک در کشور روزانه فعال است.
رزم حسینی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهداف تشکیل کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید اضافه کرد: باید با حذف بروکراسیهای سخت اداری تولید و موضوعات مرتبط با تولید تسهیل گردد.
وی ادامه داد: ستاد ملی تسهیل و رفع موانع تولید هر هفته دو جلسه با حضور مسئولین کشوری در تهران برگزار میکند، همچنین کارگروه ملی جهش تولید هر هفته روزهای سهشنبه با حضور معاون اول رئیسجمهور برگزار میشود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در بخش دیگری از سخنان خود تصریح کرد: وزارت صمت به عنوان متولی تولید و صنعت و معدن و تجارت در کشور خود را موظف میداند نسبت به فراوانی کالا، افزایش تولید، افزایش اشتغال و افزایش تولید ناخالص داخلی اقدام کند.
وزیر صمت اضافه کرد: به دنبال تسهیل روند صادرات و تامین مواد اولیه کارخانجات هستیم و با تصمیمات جدید در شش ماهه دوم شاهد افزایش صادرات و تامین بیشتر مواد اولیه کارخانجات هستیم.