استقبال گسترده سهامداران از عرضه اولیه «ذرت» با نقش‌آفرینی گروه توسعه صنایع بهشهر

ششمین عرضه اولیه فرابورس ایران در سال ۱۴۰۵ با عرضه سهام شرکت «زرین ذرت شاهرود» و استقبال چشمگیر فعالان بازار سرمایه برگزار شد و بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار سهامدار حقیقی در این عرضه مشارکت کردند.

به گزارش روابط عمومی گروه توسعه صنایع بهشهر، عرضه اولیه نماد «ذرت» روز ۳۰ خردادماه در بازار دوم فرابورس ایران و به روش ترکیبی انجام شد که طی آن هر سهم این شرکت با قیمت ۱۷ هزار و ۷۲۱ ریال کشف قیمت شد.

بر اساس برنامه عرضه، تعداد ۲۰۷ میلیون و ۹۰۰ هزار سهم معادل ۹ درصد از کل سهام شرکت زرین ذرت شاهرود در دو مرحله به سرمایه‌گذاران عرضه شد.

در مرحله نخست، تعداد ۶۹ میلیون و ۳۰۰ هزار سهم معادل ۳ درصد از سهام شرکت به سرمایه‌گذاران واجد شرایط اختصاص یافت که با مشارکت ۱۹۴ صندوق سرمایه‌گذاری همراه بود و در نهایت ۸۰ صندوق موفق به خرید سهام شدند.

همچنین در مرحله دوم، ۱۳۸ میلیون و ۶۰۰ هزار سهم معادل ۶ درصد از کل سهام شرکت با قیمت ثابت در اختیار عموم سرمایه‌گذاران قرار گرفت که با استقبال گسترده سهامداران حقیقی و حقوقی مواجه شد؛ به‌گونه‌ای که بیش از یک میلیون و ۲۰۸ هزار کد معاملاتی حقیقی و بیش از یک هزار کد حقوقی در این عرضه مشارکت داشتند.

در این عرضه اولیه، شرکت توسعه صنایع بهشهر به‌عنوان متعهد عرضه، نقش مؤثری در اجرای موفق فرآیند ورود «ذرت» به بازار سرمایه ایفا کرد. همچنین شرکت کارگزاری بانک ملی ایران به‌عنوان مشاور عرضه، شرکت تأمین سرمایه سپهر به‌عنوان متعهد خرید و صندوق سرمایه‌گذاری اختصاصی بازارگردانی گروه توسعه بهشهر به‌عنوان بازارگردان حضور داشتند.

بر اساس اعلام فرابورس ایران، تمامی خریداران سهام در مرحله دوم عرضه اولیه، از اختیار فروش تبعی این سهم با نرخ ۳۰ درصد بالاتر از قیمت کشف‌شده و با سررسید یک‌ساله تا ۳۰ خردادماه ۱۴۰۶ برخوردار خواهند بود؛ اقدامی که در راستای حمایت از سهامداران و افزایش جذابیت سرمایه‌گذاری در این عرضه صورت گرفته است.

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا