نشست شورای هماهنگی مدیران روابط عمومی صنعت بیمه برگزار شد
در ابتدای این نشست زندی مدیرکل روابط عمومی و امور بین الملل بیمه مرکزی ضمن ارائه گزارشی از برگزاری نمایشگاه بورس، بانک و بیمه و چگونگی حضور شرکتهای بیمه در نمایشگاه، به تشریح برنامه های آتی شورای روابط عمومی های صنعت بیمه پرداختند.
وی بیان داشت: از همه شرکت های حاضر در نمایشگاه که حضور داشتند و تلاش کردند تا مجموعه صنعت بیمه از این رویداد بهره مند شود تشکر می کنم. نقطه عطف این نمایشگاه وجود کارگاههای آموزشی و تخصصی بود که توسط بیمه مرکزی و با همکاری شرکتهای دیگر برگزار شد و امیدوارم در نمایشگاههای آتی هم این رویه، کامل تر و پربارتر ادامه پیدا کند.
در ادامه این جلسه، دکتر مظلومی مدیرعامل بیمه تعاون، ضمن خوش آمد گویی به مدیران حاضر در نشست، شورای هماهنگی روابط عمومی را از مهمترین و موثرترین نشست ها و کارگروههای فعال در صنعت بیمه برشمرده و بیان داشتند: وجود اتحاد و انسجام در تصمیم گیریها و اقدامات موثر این شورا در خصوص مباحث فرهنگی مرتبط با صنعت، یکی از دلایل مهم برتری آن نسبت به کارگروههای دیگر فعال در این عرصه است.
ایشان افزودند: همه ما می دانیم که صنعت بیمه در کشور ما به جهت مقایسه آن با بیمه جهانی و هم به لحاظ عدم وجود رتبه مناسب در اقتصاد داخلی کشور در جایگاه واقعی خود قرار ندارد. به این شکل که ما از نظر تولید ناخالص ملی داخلی در هر رتبه ای که در جهان قرار داشته باشیم، صنعت بیمه در آن جایگاه قرار ندارد. این نشان دهنده این است که بیمه در کشور ما از بقیه بخشهای اقتصادی در طول هشتاد سال حیات خود دچار عقب افتادگی شده است.
وی نقش روابط عمومی ها در راستای ارتقای صنعت بیمه از لحاظ عملکردی و هم از نظر جایگاه اصلی آن در افکار عمومی را مهم تلقی کرده و افزود: در بحث تصادفات جاده ای که صنعت بیمه به شدت درگیر آن است، کمک روابط عمومی های این صنعت است که می تواند نتایج مطلوبی را در مسیر اعتلای فرهنگ بیمه در جامعه حاصل کند.
دکتر مظلومی گسترش شبکه های اجتماعی و توسعه رسانه های مجازی را ابزار بسیار مناسبی دانست که روابط عمومی ها می توانند از طریق آن بر حساسیت های افراد به بروز خسارتهای ناشی از اتفاقات طبیعی و انسانی که در اثر نبود بیمه به عنوان یک امر ملزم در میان خانواده ها به وجود می آید بهره ببرند.
ایشان با اشاره به واژه جیب گشاد به عنوان یک اصطلاح در جهان بیمه اظهار داشت: این اصطلاح به این معناست که جامعه و نهادها به صنعت بیمه به عنوان یک جیب گشاد برای مطالبه خسارتهای خود تحت هر شرایطی نگاه می کنند. این نگاه تاسف بار به صنعت بیمه، موجب خسران شرکتهای فعال این عرصه شده است که تغییر این وضعیت از ماموریتهای مهم روابط عمومی ها می تواند تلقی شود که آن هم نیازمند یک برنامه مدون برای فرهنگ سازی است.