اقدامات مروارید هامون در راستای پیشگیری از ابتلای کارمندان خود به کروناویروس
شرکت مروارید هامون در راستای حفاظت از سلامتی پرسنل ،کنترل و عدم گسترش کرونا ویروس و در راستای عمل به مسئولیتهای اجتماعی و حفظ سلامت کارکنان و مراجعین ، با در نظر گرفتن شیوه نامه مقابله با شیوع ویروس کرونا، اقدامات موثری انجام داده است.
از جمله اقدامات انجام شده توسط بهداشتیار کارخانهی این شرکت در این راستا میتوان به تب سنجی و کنترل دمای بدن تپش قلب و اکسیژن خون همکاران در بدو ورود به شرکت و ممانعت از کارکنان دارای تب به کارخانه و بررسی دلیل تب آنها، تحویل ماسک سه لایه به کارکنان، ضد عفونی کلیه واحدها اعم از اماکن مسقف و محوطه کارخانه هر ۵ ساعت یکبار در هر شیفت کاری اشاره کرد.
ضدعفونی کردن روزانه تمام محلهای عبور ومرور، کارگاهها و سرویسهای کارکنان، نصب محلول ضدعفونی دست در اماکن حساس، از دیگر اقدامات صورت گرفته دراین کارخانه میباشد.
پرسنل شاغل در دفتر مرکزی مستقر در تهران نیز، با پیگیری های روابط عمومی و به همت تیمی که از مجموعه توسعه صنایع بهشهر آزمایش (آنتی بادی کرونا) گرفته بودند نسبت به انجام آزمایش اقدام نمودند.
از دیگر اقدامات پیشگیرنامه در دفتر مرکزی میتوان به تهیه دستگاه خانگی ازون ساز و نصب آن در دفتر، اجباری بودن استفاده از ماسک و عدم تجمع و برگزاری جلسات با تعداد بالا اشاره کرد.
در ادامه این گزارش به تعریف مختصری از تست آنتی بادی اشاره میشود:
تست آنتی بادی چیست؟
این آزمایش (که به آزمایش سرولوژی نیز معروف است) به دنبال مواد خاصی در خون شماست که به آن آنتیبادی میگویند. بدن شما هنگام مبارزه با عفونتی مانند کووید ۱۹ این مواد را ایجاد میکند.
وقتی واکسنی مانند واکسن آنفولانزا نیز به شما تزریق میشود همین اتفاق میافتد و در نهایت مصونیت نسبت به ویروس ایجاد میشود.
آزمایش آنتیبادی وجود خودِ ویروس را بررسی نمیکند، بلکه به دنبال این است که آیا سیستم ایمنی بدن شما به عفونت پاسخ داده است یا خیر؟
این روش چگونه کار میکند؟
مقداری خون از شما گرفته شده و وجود دو ماده شیمیایی زیر در خون شما بررسی میشود:
آنتیبادیهای IgM ، که در اوایل عفونت ایجاد میشوند.
آنتی بادیهای IgG ، که دیرتر و پس از بهبودی در بدن ظاهر میشوند.
حدود ۴ هفته طول میکشد تا در بدن انسان آنتیبادیهای IgM ایجاد شوند. اما دانشمندان مطمئن نیستند که این مدت زمان برای ویروس مولد کووید ۱۹ چقدر است. برای فهمیدن این امر آزمایشهای بیشتری لازم است.
به خاطر داشته باشید که آزمایشهای آنتیبادی فعلی نمیتوانند به شما بگویند که آیا نسبت به بیماری کووید ۱۹ ایمن هستید یا خیر؟ این بدان دلیل است که ما نمیدانیم این پادتنها برای چه مدت میتوانند از شما در برابر این ویروس محافظت کنند. بنابراین این آزمایشها نباید برای تشخیص ویروس استفاده شوند.( منبع موسسه حمایت از بیماران، محب)