برگزاری اولین جلسه مشترک بررسی وضعیت تسهیلات شرکت های تولیدی گروه وبشهر و بانک اقتصاد نوین/ ضرورت افزایش ظرفیت تسهیلات و تعامل شرکت های گروه با بانک اقتصاد نوین

دکتر ارسلان کاظم پور مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر در جلسه مشترک بررسی وضعیت تسهیلات شرکت های تولیدی گروه وبشهر و بانک اقتصاد نوین ضمن تقدیر و تشکر از آقای دکتر حسین زاده جهت حمایت از شرکت های تولیدی گروه وبشهر، بر لزوم افزایش تعامل میان شرکت های گروه و بانک اقتصاد نوین جهت افزایش بهره وری تاکید کرد.

به گزارش بیدنا، اولین جلسه مشترک بررسی وضعیت تسهیلات شرکت­ های تولیدی گروه وبشهر و بانک اقتصاد نوین با حضور دکتر ارسلان کاظم‌ پور مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر، اعضای هیئت مدیره، معاونین و مدیران شرکت توسعه صنایع بهشهر و دکتر محمدرضا حسین­ زاده مدیرعامل بانک اقتصاد نوین و هیأت همراه و مدیران عامل شرکت‌ های مدیریت صنعت شوینده، به‌ پخش، پاکسان، گلتاش، ساینا، مرواید هامون، مارگارین، بهپاک، قند نیشابور، شکر شاهرود و صنایع بسته بندی ایران در روز چهارشنبه مورخ ۱۴۰۳/۱۰/۱۲ در محل شرکت توسعه صنایع بهشهر برگزار گردید.

دکتر ارسلان کاظم پور مدیرعامل شرکت توسعه صنایع بهشهر در جلسه مشترک بررسی وضعیت تسهیلات شرکت­ های تولیدی گروه وبشهر و بانک اقتصاد نوین ضمن تقدیر و تشکر از آقای دکتر حسین زاده جهت حمایت از شرکت های تولیدی گروه وبشهر، اظهار داشت: از آن جایی که شرکت توسعه صنایع بهشهر سهامدار عمده بانک اقتصاد نوین به شمار می رود، ۴۲ درصد عملیات بانکی گروه وبشهر در بانک اقتصاد نوین متمرکز می باشد اما با توجه به اوضاع اقتصادی شرکت های تولیدی و نیاز مالی مبرم برای رونق و افزایش تولید، نیازمند تأمین منابع مالی به ویژه اخذ تسهیلات بانکی می باشیم.

مدیرعامل وبشهر همچنین با اشاره به آن­ که گروه وبشهر تولیدکننده ی ۲ کالای اساسی کشور (روغن و شکر) است، تأمین سرمایه در گردش شرکت های گروه را جهت حفظ جایگاه واقعی شرکت توسعه صنایع بهشهر، کمک به رونق تولید و کسب و کار، پایداری اشتغال در شرکت ها و همچنین تعهد گروه وبشهر به بانک ملی در جهت تحقق بودجه، اساسی دانست.

دکتر علی اصغری معاون امور شرکت­ ها و مجامع وبشهر با اشاره بر برنامه فعلی هیئت مدیره هلدینگ وبشهر تصریح کرد: در حال حاضر صرفاً استفاده از تسهیلات بانکی در دستور کار هلدینگ قرار نداشته و در وهله ی اول در راستای اصلاح ساختار مالی گام برداشته ایم که منطبق بر چارچوب ها و سیاست های بانک ملی و گروه توسعه ملی است.

وی همچنین با اشاره بر اینکه ساختار مالی فعلی هم در بخش دارایی ها از طریق واگذاری و سرمایه گذاری و هم در بخش ساختار سرمایه از طریق ایجاد تناسب میان بدهی ها و حقوق صاحبان سهام می باشد، با توجه بر عملکرد و عملیات سال مالی جدید، اظهار داشت: اگر امکان اخذ تسهیلات گروه وبشهر در سال مالی جدید به مبلغ ۱۰ هزار میلیارد تومان از محل منابع مالی و محل افزایش سرمایه انجام گیرد، می توانیم به اهداف تعیین شده در برنامه بودجه دست یابیم.

دکتر محمدرضا حسین زاده مدیرعامل بانک اقتصاد نوین، شروع برگزاری جلسات مشترک میان شرکت های تولیدی و بانک را نشان دهنده برنامه ای مدون و هدفمند خوانده و این رخداد را اتفاقی مبارک نامید که در این دوره از مدیریت گروه وبشهر به نحو احسن در حال شکل گیری است. مدیرعامل بانک اقتصاد نوین شرکت های گروه وبشهر را همچون اعضای یک خانواده خواند و در همین راستا خواستار کمک متقابل در راستای افزایش سهم محصولات شرکت های تولیدی در بازار مربوطه و سهم بانک اقتصاد نوین در شبکه بانکی شد.

دکتر محمدعلی دهقانی معاون بانکداری شرکتی، اعتبارات و بین‌الملل بانک اقتصاد نوین در ادامه جلسه جهت افزایش تعاملات و هم ­افزایی بیشتر تصریح کرد: بانک اقتصاد نوین هیچ محدودیتی برای افزایش حدود مصوبات ندارد و تا ۳۶ هزار میلیارد ریال سقف کلان گروه ذینفع واحد امکان پذیر است که به تفکیک می تواند به شرکت ­های گروه تخصیص داده شود.

وی همچنین در خصوص شرکت هایی که کالاهای اساسی وارد می کنند، پیشنهاد استفاده از تسهیلات ارزی از منابع داخلی بانک را مطرح نموده و مزیت آن را تسریع بانک مرکزی در اختصاص تسهیلات بر گروه کالاهای اساسی با نرخ ۱۰ درصدی اعلام نمود. دکتر دهقانی در ادامه بر لزوم تمرکز حساب های شرکت های گروه وبشهر در بانک اقتصاد نوین جهت هم افزایی و تعامل بیشتر نیز تاکید نمود.

دکتر حسین زاده در پایان سخنان خود ضمن تشکر بابت برگزاری جلسه مشترک بررسی وضعیت تسهیلات و ایجاد شناخت متقابل، اظهار نمود: بانک ملی و بانک اقتصاد نوین بایستی شرایطی را فراهم نمایند تا نیازهای شرکت های گروه را به نحوی تأمین گردد که حساب های شرکت ها در دو بانک مذکور متمرکز شده و ارتباط متقابل و سازنده ای شکل گیرد.

در پایان جلسه نیز دکتر کاظم پور ضمن تقدیر و تشکر از دکتر حسین زاده و مدیران عامل شرکت های گروه وبشهر جهت همراهی و همکاری متقابل، با اشاره بر ضرورت تأمین سرمایه در گردش و کمک در تولید شرکت­ های گروه وبشهر، بر برگزاری سه ماه یکبار این جلسه تاکید نمود.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا