ارزیابی داخلی جایزه تعالی پیشرفت در ساینا
مجتمع صنایع بهداشتی ساینا در تاریخ ۲۰ و ۲۱ مرداد ۱۴۰۳ میزبان ارزیابان داخلي جايزه تعالي پيشرفت با تاكيد بر فرايندهاي نت و تحقيق و توسعه مبتني بر مدل EFQM از معاونت برنامهریزی شركت توسعه صنایع بهشهر بود.
به گزارش بیدنا به نقل از روابط عمومی شرکت ساینا؛ این ارزیابی که عمدتاً بر فرایندهای نگهداری و تعمیرات و تحقیق و توسعه متمرکز بود؛ به سرپرستی مرتضی فرهادی معاون برنامهریزی گروه توسعه صنایع بهشهر و با همراهی چهار ارزیاب دیگر از جمله خانم نورین و آقایان: ایرانپور، سلیمانزاد و فرجزاده انجام شد.
مراسم افتتاحیه این ارزیابی با سخنرانی بهنام عزتنژاد مدیرعامل شرکت ساینا آغاز شد. وی ضمن قدردانی از حضور تیم ارزیابی، بر اهمیت این ارزیابی در بهبود و تعالی فرایندهای سازمانی تاکید نمود. عزتنژاد همچنین به تعریف و استقرار واحد سیستمها و روشها، برنامهریزی استراتژیک، تکمیل کادر واحد نت، و تحقق اهداف فرایندمحور و سیستمی شدن کل مجموعه پرداخت. او در ادامه به موفقیتهای شرکت از جمله خرید برند گلی، ریبرندینگ آن، توسعه سبد محصولات پریمکس و صادرات این محصول و خلق برند جدید هوم لایف اشاره و پیرامون برنامه های پیش رو و آینده نگرانه واحد سیستم ها و روش های شرکت ساینا مطالبی عنوان کرد.
در ادامه برنامه ارزیابی جایزه تعالی پیشرفت در شرکت ساینا ، آقای فرهادی معاون برنامهریزی گروه توسعه صنایع بهشهر نیز به بیان دستاوردها و اهداف ارزیابی پرداخت و تأکید کرد که پیادهسازی مدل تعالی سازمانی EFQM در ساینا و نهایتاً در سطح گروه توسعه صنایع بهشهر، گامی مهم در جهت بهبود و تقویت فرایندهای نگهداری و تعمیرات و تحقیق و توسعه در شرکت های این گروه است.
این گزارش می افزاید؛ طی این ارزیابی دو روزه، حوزههای مختلفی از جمله انرژی و منابع، برنامهریزی، تحقیق و توسعه، منابع انسانی، مالی، بازرگانی، نت، IT و HSE در مجتمع تولیدی و بهداشتی ساینا مورد بررسی دقیق قرار گرفت وتیم ارزیابی نقاط قوت متعددی را در ساینا شناسایی کرد که از جمله آنها میتوان به نگرش فرایندی و استراتژیک مدیریت ارشد، دانش فنی پرسنل، اشتیاق به یادگیری در سرمایه های انسانی ، هم افزایی بین واحدها، و استقرار مناسب الزامات HSE اشاره کرد.
یادآور می شود این ارزیابی با هدف کشف و جمعبندی نقاط قوت و فرصتهای بهبود و همچنین تعیین پروژههای بهبود شرکت ساینا و در راستای مدل تعالی سازمانی انجام شد. که میتواند به عنوان راهکاری مؤثر در جهت بهبود مستمر و تعالی سازمانی در این مجموعه تولیدی عمل کند.