قند نیشابور واحد برتر معاونت غذا و دارو شد

به گزارش بیدنا به نقل از روابط عمومی قند نیشابور، با عنایت به اهمیت سلامت محصول تولیدی و همچنین جامعه سالم ، مدیریت ارشد سازمان همواره کنترل آیتم های اصلی و ارائه راهکار های بهبود روند تولید را جزء اهداف اصلی برنامه راهبردی پروسه تولید قرار داده و اهمیت موضوع را برای کارشناسان تبیین نموده است.

در همین راستا، واحد کنترل کیفیت و بخش فنی به منظور افزایش سلامت و بهبود روند تولید تمام تلاش خود را به صورت شبانه روزی در خط تولید انجام داده و باعث ارتقاءسیستم تولید شده است.
بر همین اساس و با اقدامات صورت گرفته این واحد تولیدی موفق به دریافت تندیس واحد منتخب اداره نظارت بر مواد غذایی – آشامیدنی و بهداشتی شهرستان گردید.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا