راه اندازی کوره بخار کارخانه قند نیشابور

به گزارش بیدنا به نقل از  روابط عمومی کارخانه قند نیشابور، پس از روشن شدن کوره بخار و تامین بخار مورد نیاز در کارخانجات قند، شروع مصرف چغندر به عنوان مواد اولیه در مرحله بعد قرار دارد.

گفتنی است، کارخانجات قند سالیان درازی است که به صورت فصلی در بازه زمانی برداشت چغندر قند شروع به فعالیت می نمایند. چغندر قند یک محصول استراتژیک است که در نیمه دوم سال برداشت می گردد.کارخانجات قند نیز با فرآوری این محصول شکر سفید و قند تولید می کنند..

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا