برگزاری دومین جلسه بررسی فناوری نانو پلاسمای سرد در معاونت برنامه ریزی شرکت توسعه صنایع بهشهر

به گزارش بیدنا، در این جلسه که با حضور حسین معین زاد معاون برنامه ریزی و توسعه شرکت توسعه صنایع بهشهر برگزار شد، آشنایی و معرفی نحوه عملکرد پلاسمای سرد در کسب و کار های مرتبط با شرکت های تابعه توسعه صنایع بهشهر در خصوص آب دوستی، آب گریزی، افزایش طول عمر مواد، افزایش چسبندگی، ضدعفونی کردن سطوح، میکروب زدایی و آفت زدایی محصولات خوراکی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

همچنین تعیین فصل مشترک تکنولوژی پلاسمای سرد در هر یک از دوازده کسب و کار و ۲۸ شرکت تابعه توسعه صنایع بهشهر، شامل افزایش راندمان روغن گیری از دانه های روغنی در شرکت بهپاک، افزایش استخراج قند از چغندر قند در شرکت های شکر شاهرود و قند نیشابور، حفظ کیفیت، رنگ، عطر و بافت محصولات شوینده در شرکت های پاکسان، گلتاش، ساینا و مروارید هامون، استفاده از پلاسمای سرد در راکتور فرنکشنیشن و هیدورژناسیون برای دیرزیستی و افزایش طول عمر محصولات روغن و کره خوراکی در شرکت مارگارین، افزایش راندمان فرآوری نشاسته، گلوکز و لیسیتین از دانه ذرت در شرکت زرین ذرت شاهرود، اصلاح آب، خاک، بذر و کود در ۷۰۰ هکتار اراضی شکر شاهرود و قند نیشابور و تعیین محصولات متنوع مبتنی بر تکنولوژی پلاسمای سرد در صنعت FMCG (محصولات زود تولید و تند مصرف) با محوریت فروش انحصاری توسط شرکت به پخش از دیگر مواردی بود که در این جلسه مطرح گردید.

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا