مارگارین موفق به اخذ گواهینامه‏ سیستم ‏های ایمنی غذایی و محصولات شد

به گزارش بیدنا، مارگارین جزو اولین کارخانجات در بین تولیدکنندگان صنعت روغن است که موفق به کسب گواهینامه‏ سیستم ‏های ایمنی غذایی و محصولات( ایزو ۲۲۰۰۰ و HACCP ) از سازمان غذا و دارو شده است.
گفتنی است دریافت این گواهینامه‏ ها می تواند در جهت بهره‏ وری و سودآوری شرکت مارگارین موثر واقع شود که از مهمترین آنها موارد ذیل می باشد:
* ارزش افزوده‏‌ی تبلیغاتی، مارکتینگ و فروش انواع محصولات مارگارین
* امتیاز تبلیغاتی رسانه‌‏ای و افزایش سود‏آوری در فروش محصولات خانوار
* افزایش و حفظ گریدA  در بازرسی‏های  PRPS سازمان غذا و دارو و اداره بهداشت
* تسهیل در دریافت انواع پروانه‏‌های ساخت و بهداشت و استاندارد
* امتیاز برتر در بین رقبا
* جذب و اعتماد انواع مشتریان صنف و صنعت و خانوار
* تائیدیه و تسهیل در دریافت انواع مجوزات از ارگان‏های ذی صلاح ( سازمان غذا و دارو- اداره بهداشت – سازمان ملی استاندارد- مرکز تائید صلاحیت ملی ایران)
* افزایش امتیاز جهت خرید مواد اولیه (بازرگانی داخلی و خارجی)
* اطمینان از مصرف محصولات  تولید شده در شرکت مارگارین به عنوان محصولات سلامت محور
* جلب رضایت و اطمینان خاطر مشتریان در خصوص بکارگیری از ظرفیت خالی کارخانه، جهت تولید سایر محصولات غذایی

دیدگاهتان را بنویسید

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا