مارگارین موفق به اخذ گواهینامه سیستم های ایمنی غذایی و محصولات شد
به گزارش بیدنا، مارگارین جزو اولین کارخانجات در بین تولیدکنندگان صنعت روغن است که موفق به کسب گواهینامه سیستم های ایمنی غذایی و محصولات( ایزو ۲۲۰۰۰ و HACCP ) از سازمان غذا و دارو شده است.
گفتنی است دریافت این گواهینامه ها می تواند در جهت بهره وری و سودآوری شرکت مارگارین موثر واقع شود که از مهمترین آنها موارد ذیل می باشد:
* ارزش افزودهی تبلیغاتی، مارکتینگ و فروش انواع محصولات مارگارین
* امتیاز تبلیغاتی رسانهای و افزایش سودآوری در فروش محصولات خانوار
* افزایش و حفظ گریدA در بازرسیهای PRPS سازمان غذا و دارو و اداره بهداشت
* تسهیل در دریافت انواع پروانههای ساخت و بهداشت و استاندارد
* امتیاز برتر در بین رقبا
* جذب و اعتماد انواع مشتریان صنف و صنعت و خانوار
* تائیدیه و تسهیل در دریافت انواع مجوزات از ارگانهای ذی صلاح ( سازمان غذا و دارو- اداره بهداشت – سازمان ملی استاندارد- مرکز تائید صلاحیت ملی ایران)
* افزایش امتیاز جهت خرید مواد اولیه (بازرگانی داخلی و خارجی)
* اطمینان از مصرف محصولات تولید شده در شرکت مارگارین به عنوان محصولات سلامت محور
* جلب رضایت و اطمینان خاطر مشتریان در خصوص بکارگیری از ظرفیت خالی کارخانه، جهت تولید سایر محصولات غذایی