“قند نیشابور” به دلیل افزایش ۱۵۰ درصدی کشت چغندر قند در فیروزه، مورد تقدیر قرار گرفت

به گزارش بیدنا به نقل از روابط عمومی شرکت قند نیشابور، در این مراسم که با تجلیل از نمونه های برتر بخش کشاورزی ادامه یافت، غلامحسین کلیدری رئیس جهاد کشاورزی، افزایش ۱۵۰ درصدی کشت چغندر قند در منطقه فیروزه را مرهون ارائه خدمات و اقدامات گسترده مدیریت ارشد و پرسنل کارخانه قند نیشابور دانست و از آنها قدردانی کرد.
در این جلسه رشید حاجی سلطانی رییس کارخانه قند نیشابور از ادامه روند ارائه خدمات به منظور ترویج کشت چغندر در منطقه نیشابور و فیروزه به پیمانکاران و کشاورزان خبر داد و برنامه راهبردی این شرکت را افزایش کشت چغندر قند تا رسیدن به برداشت ۴۰۰ هزار تن چغندر قند در منطقه اعلام کرد.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا