کشت چغندر از برنامه های راهبردی شرکت قند نیشابور است

به گزارش بیدنا به نقل از روابط عمومی شرکت قند نیشابور، محمود شهراسبی مدیرعامل  این شرکت با بیان مطلب فوق افزود: از هر هکتار زمین ، ۵۰ تن چغندر برداشت می‌شود که البته میزان دقیق آن به آب و هوا و شرایط  زمین، خاک و عملکرد کشاورز بستگی دارد. وی افزود: معمولا در خراسان از ۲۰  تا ۱۰۰ تن در هکتار محصول برداشت می‌شود.

وی یادآور شد : در بحث کمیت، سعی ما بر این است که تناژ را بالا ببریم. در بحث کیفیت نیز کیفیت چغندر به عیار آن یعنی میزان قند است که معمولا نباید از ۱۶ کمتر باشد. هرچه عیار بیشتر باشد، کیفیت بیشتر است. ما به دنبال افزایش کمیت و کیفیت به صورت توامان هستیم.
شهراسبی اطهار داشت: این حوزه معمولا مالکانی دارد که حدود ۱۰۰ تا ۵۰۰ هکتار زمین دارند. هم اکنون در حال جذب این زمین ها هستیم چون کارخانه زمین زیادی در اختیار ندارد .در واقع باید بتوانیم برای سه تا چهار هزار هکتار با پیمانکاران قرارداد ببندیم و رضایت آنها را جهت همکاری جلب کنیم.

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا